Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Afslanken met een blijvend resultaat?

Het kan met de hulp van jouw schoonheidssalon in Berlaar! Queen Seven biedt je een doeltreffende mix van schoonheidsbehandelingen en voedings- en afslankingsadvies, klaar om je opnieuw te laten schitteren en je beter te laten voelen in je lichaam.

Afslanken

Een gezonde levensstijl is van groot belang. Waarom? Om je lichaam en gezondheid in een optimale vorm te houden. Queen Seven jouw schoonheidssalon in Berlaar helpt je daarom graag met een gezonde combinatie van lichaamsverzorging en voedings- en afslankingsadvies! Maak definitief komaf met die overtollige kilootjes en ga voor een blijvend resultaat.

Voedingsadvies

Leef je ook een haastig leven? Hol jij ook van her naar der, zonder enkele momenten voor jezelf? Dan zal dit vast en zeker ook weerspiegelen in je voedingsgewoontes. Queen Seven zorgt daarom voor voedingsadvies, volledig op maat van jou levensstijl en je doelstellingen. Ga voortaan voor een gezond eetpatroon en wijs fastfood en ongezonde tussendoortjes de deur!

Lipofreeze

Heb je ook last van een teveel aan vet op je buik, je rug, je benen of je heupen? En geraak je hier helemaal niet vanaf, ondanks je fervente sportpogingen en diten? Dan is het hoog tijd om de lipofreeze te proberen. Verstop jezelf niet langer en wees opnieuw tevreden wanneer je in de spiegel kijkt! Queen Seven begeleidt je graag doorheen je sessies.
Specialiteiten

Afslanken in een professioneel kader met je schoonheidssalon in Berlaar

Afslanken is niet gemakkelijk. Misschien heb je zelf al enkele pogingen achter de rug om die laatste kilootjes van je af te krijgen, maar zijn deze tevergeefs gebleven? Of heb je eenvoudigweg de moed en het doorzettingsvermogen niet om je doelstellingen te bereiken? Eender hoe, de hulp van een professionele voedings- en afslankingscoach kan altijd van pas komen. Je schoonheidssalon in Berlaar begeleidt je daarom graag doorheen je hele afslankingsproces!

Zaakvoerster Kelly Vervoort is op de hoogte van de allernieuwste methoden en technieken om je opnieuw goed in je lichaam te doen voelen. Dankzij continue bijscholingen en een jarenlange ervaring ben je bij Kelly verzekerd van een uitstekend resultaat, zonder slopende diten of dure lichaamsbehandelingen. In tegendeel: bij ons vind je advies op maat van je levensstijl, aangepast aan je doelstellingen.

En van de mogelijke oplossingen is bijvoorbeeld de lipofreeze. Wat is dit precies? Wel, dit is d methode om hardnekkig vet te verwijderen. Deze afslankingswijze is veilig en efficint en bevrijdt je voor eens en voor altijd van je vetophopingen. De lipofreeze doet zijn werk in twee fases of sessies, waarna je tot maar liefst 40% van je oorspronkelijke vetcellen verliest. Ideaal toch? Je schoonheidssalon in Berlaar weet wat goed voor je is!

Je schoonheidssalon in Berlaar als adres voor je schoonheidsbehandelingen

Nu kan je niet alleen voor voedings- en afslankingsadvies terecht bij Queen Seven, maar ook voor diverse schoonheidsbehandelingen. Wil je jezelf eens verwennen op een uitgebreide gelaats- en lichaamsverzorging? Geen probleem. Je schoonheidssalon in Berlaar heeft een ruim aanbod aan behandelingen. Zo kan je opteren voor kunstnagels, definitieve ontharing, manicure of pedicure, permanente make-up en ga zo maar verder.

Gezondheid en lichaamsverzorging gaan hand in hand en dat is precies waarnaar je schoonheidssalon in Berlaar streeft. Breng je een bezoekje aan ons salon, dan kan je gaan voor een totaalpakket aan diensten, waarna je weer helemaal ontspannen en relaxt huiswaarts keert. Onze boodschap? Voel je opnieuw goed in je vel en laat ons je hierbij helpen!

Voor verdere informatie omtrent onze schoonheidsbehandelingen kan je ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 472356744. Ook voor voedings- en afslankingsadvies plannen we graag een afspraak voor je in! Alvast tot binnenkort voor een persoonlijke ontmoeting!
© 2014-2017 Queen Seven: Beauty, nails & more
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Twitter
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Queen Seven: Beauty, nails & more
Mechelbaan 77
2500 Koningshooikt
GSM: +32 472356744
Contacteer ons